کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

Blog Article

در مرحله بعد، تعیین رنگ نهایی کامپوزیت متناسب با رنگ دندان های خودتان (که درمان غیرطبیعی جلوه نکند)

برای رفع فاصله بین دندانها، یا ترمیم دندانهای شکسته و رفع مشکل یکدست نبودن بلندی دندان‌ها نیز از کامپوزیت استفاده می‌شود.

این به معنای کمتر بودن زمان مورد نیاز برای ترمیم و کمتر بودن تعداد دفعات مراجعه به مطب دندانپزشک است.

تمام مراحل کامپوزیت دندان در یک جلسه انجام می‌شود. درصورتی که بعد از دیدن دندان‌های کامپوزیت‌شده، قصد تغییر و اصلاح آن‌ها را داشته باشید، در همان جلسه اصلاح نیز انجام می‌شود.

حفظ بهداشت دهان و دندان‌های ترمیم شده بسیار حائز اهمیت است. استفاده از مسواک نرم، مصرف دهان شویه و استفاده از نخ دندان به منظور حذف بقایای غذا و جلوگیری از تشکیل پلاک، از مراقبت‌های مهم پس از ترمیم برای جلوگیری از بروز بوی بد دهان بعد از کامپوزیت است.

ابتدا متخصصان دندانپزشک ما، سلامت دندان‌هایتان را بررسی می‌کنند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پس از هر وعده غذایی مسواک بزنید و از نخ دندان برای از بین بردن پلاک‌های دندانی حتما استفاده کنید. غرغره آب نمک نیز به کاهش التهاب لثه‌ها کمک می‌کند.

در نهایت، انتخاب بین کامپوزیت و دیگر روش‌های ترمیمی بر اساس نیازها و توصیه‌های پزشک دندانپزشک صورت می‌گیرد.

مواد کامپوزیت: برخی از مواد کامپوزیت ممکن است واکنش‌های آلرژیک یا حساسیت‌هایی را در بیماران ایجاد کنند که می‌تواند به درد و ناراحتی منجر شود.

مصرف این مواد را محدود کنید و بعد از مصرف آن‌ها دندان‌های خود را بشویید.

این مزیت به حفظ سلامت دندانهای اطراف و کاهش احتمال آسیب به آنها کمک می‌کند.

کامپوزیت یک نوع روکش هست که روی دندان میاد و اگر زیر روکش دندان مشکل داشته باشه بعدا باعث خرابی دندان میشه شرایط کامپوزیت دندان برای همین حتما قبل از کامپوزیت مشکلات دندان باید رفع بشه

کامپوزیت‌کردن دندان یک درمان دائمی نیست و ممکن است بعد از مدتی دچار مشکل شود. اما مزیت کامپوزیت این است که درصورت شکستن، می‌توان آن را ترمیم کرد.

Report this page